+ .:: GiRiVeR ::. Film - Muzik - Oyun - Program - Online Sinema - Radyo - Video - Resim - Siyaset - Spor - Paylasim Platformu » SİNEMA DÜNYASI » Online Sinema Bölümü » Komedi Filmleri
 Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım - gerçek mahkumlarla çekilen filim online

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım - gerçek mahkumlarla çekilen filim online
Cevap SayısıCevap Sayısı: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 443 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım - gerçek mahkumlarla çekilen filim online  (Okunma Sayısı 443 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Eylül 2008, 19:33:45
Hiperaktif Üye
*
KaRiZMa 4
Üyelik Bilgileri
Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım - gerçek mahkumlarla çekilen filim online

Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım - gerçek mahkumlarla çekilen filim online filim
<a href="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8725896413693459937" target="_blank">http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8725896413693459937</a>

Hamdi Alkan’ın ilk yönetmenlik denemesinin eseri olan “Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım” Senaryo Yazarları Derneği’nin (SENDER) 2006 yılı Haziran ayında Bayrampaşa ve Paşakapısı tutuk evlerinde başlattığı 'Hayal Kurmak Serbest Film Atölyesi Projesi’ kapsamında çekildi. Filmin senaryosunu Birol Güven Senaryo Atölyesi yönetiminde çalışan mahkumlar yazarken müzikler yine mahkumlar tarafından yapıldı.

Bayrampaşa'nın gerçeklerine ve gündelik hayatına ışık tutan filmde infaz koruma memurları ile mahkumlara, ekranların sevilen dizilerinden Avrupa Yakası' ndaki Kubilay tiplemesiyle tanınan oyuncu Vural Çelik, Yasemin Conka, Hakan Yıldırım, Okan Tangücü ve 22 oyuncu eşlik etti.
orjinal link :
<a href="http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8725896413693459937" target="_blank">http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8725896413693459937</a>
Bu Sayfayı Paylaşmak İstermisiniz
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Korkusuzca....

28 Eylül 2008, 22:19:03
Giriver Grup
DeNeyimli üye
*
KaRiZMa 39
ArTiS işte...
Üyelik Bilgileri
Ynt: Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım - gerçek mahkumlarla çekilen filim online

ya işin içinde hamdi alkan varsa garanti güzel bii yapımdır okey
Bu Sayfayı Paylaşmak İstermisiniz
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Yanıtla