| 23 Ağustos 2007, 15:01:16 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
BAŞÖRTÜSÜ İLE İLGİLİ BAZI MESAJLAR GÖNDERİYORLAR:
BAZILARI BAŞÖRTÜSÜNÜN ALLAH'IN EMRİ OLDUĞUNDAN BİLE HABERSİZ.
BAZILARI BENİM DEDEM SAHABE FALAN DEYİP SAÇMA SAPAN KONUŞUYOR !
BEN SENDEN DAHA ÇOK DİN BİLGİSİNE SAHİBİM DEYİP AŞIRI SAÇMALAYANLAR VAR
NE YAZIK Kİ HALKIMIZ DİN KONUSUNDA YETERLİ BİLGİYE VE BİLİNCE SAHİP DEĞİL
BAZILARI SIRF KENDİ ANNESİ KIZKARDEŞİ (VS.)BAŞÖRTÜSÜ TAKMIYOR DİYE BAŞÖRTÜSÜNE
DÜŞMAN OLANLAR BİLE VAR.
BAŞÖRTÜSÜNE HAYIR!
DEYİP BAŞÖRTÜSÜNE SAVAÇ AÇAN BİRİ BİLE ÇIKTI
AMA
BU SAVAŞ KİME NEYE
BAŞÖRTÜSÜNE Mİ?
FARKINDA DEĞİLLER AMA AÇTIKLARIN SAVAŞ İSLAMA
DÜŞMANLARI SADCE BİZ SANIYORLAR AMA SADECE BİZ DEĞİLİZ ALLAH'U TEALA (CELLE
CELALÜ HU) YANIMIZDA
SANIYORLARKİ BİZİM GİBİ KONUŞAN BİRKAÇ KİŞİ SUSUNCA HERŞEY İSTEDİKLERİ GİBİ
OLUCAK
AMA DEĞİL BİZ YOLUMUZDAN 180 DERECE DÖNSEK KARŞI SAFLARA GEÇSEK BU DAVAYA
DÜŞMAN OLSAK BİLE
BU DAVA BİTMEZ!
ÇÜNKÜ BU BENİM VEYA BAŞKASININ VEYA SİYASİ BİR İDEOLOJİNİN DAVASI DEĞİL
---BU !!! ALLAH'IN DAVASI--
ŞÜPHESİZ Kİ ALLAH'IN VAADİ GERÇEKTİR.
VE ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR !!!!!!!!
|
|
|
|
|
Giriver,oyun,akvaryum,yardım,film,online sinema,online filim,online film,bizim sesimiz,md altyapı,program,siyaset,bilgisayar,video,resim,msn,divx,3dmax,solidworks,flash,haber,komedi,korku
|
|
|
| 23 Ağustos 2007, 19:51:30 |
|
GeNeL YöNeTiCi
DeNeyimli üye
KaRiZMa 330
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 13 Ekim 2007, 16:28:44 |
|
BölüM Yöneticisi
Bilgin Üye
KaRiZMa 46
|
BU KONUDA BİZİM YAPACAKLARIMIZ DİNİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE ÖĞRENMEK, YAŞAMAK VE ANLATMAK OLACAKTIR. BU BİZE DÜŞEN EN ÖNEMLİ VAZİFELERİN BAŞINDA GELİYOR. LÜTFEN BURDA YAZMAKLA KALMYALIM VE YAŞAYALIM VE YAŞATALIM 
|
|
|
|
|
AŞIK-I OLMAYAN DİLBER HASTASI OLMAYAN TABİBE BENZER... İSKENDER PALA
|
|
|
| 15 Ekim 2007, 22:29:59 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 127
|
BU KONUDA BİZİM YAPACAKLARIMIZ DİNİMİZİ EN GÜZEL ŞEKİLDE ÖĞRENMEK, YAŞAMAK VE ANLATMAK OLACAKTIR. BU BİZE DÜŞEN EN ÖNEMLİ VAZİFELERİN BAŞINDA GELİYOR. LÜTFEN BURDA YAZMAKLA KALMYALIM VE YAŞAYALIM VE YAŞATALIM  hakılısın AMA Bizim Elimizden FAZLA bişi Gelmez ki  Adamlar İllada takmıcaklar Diye Israr Ediyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 16 Ekim 2007, 19:43:36 |
|
BölüM Yöneticisi
Bilgin Üye
KaRiZMa 46
|
SENCE BİZ YETERİNCE TEPKİMİZİ ORTAYA KOYUYORMUYUZ  HER BİRİMİZ BİRŞEYLERDEN KORKUYORUZ BU ŞARTLARDAN ONLARIN BÖYLE DAVRANMASI OLAĞAN YANİ 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Ekim 2007, 08:49:26 |
|
AKTiF Üye
KaRiZMa 2
|
bu yasağı çıkaranında yayanında yasak fikrini ortaya atanında ALLAH Belasını versin Diyorum başka birşey demiyorum 
|
|
|
|
|
imzaya ne gerk varki yav
|
|
|
| 18 Ekim 2007, 22:26:33 |
|
BölüM Yöneticisi
Bilgin Üye
KaRiZMa 46
|
ÜZGÜNÜM BELA OKUMAKLA DURUM İYİYE GİTMİYOR :!O YÜZDEN DAHA BİLGİLİ OLMAYA ÇALIŞMAK GEREKİYOR ARKADAŞ 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Ekim 2007, 13:20:46 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
ÜZGÜNÜM BELA OKUMAKLA DURUM İYİYE GİTMİYOR :!O YÜZDEN DAHA BİLGİLİ OLMAYA ÇALIŞMAK GEREKİYOR ARKADAŞ  evet bilgili olmak gerekiyor çok çalışmalıyız çokk
|
|
|
|
|
Giriver,oyun,akvaryum,yardım,film,online sinema,online filim,online film,bizim sesimiz,md altyapı,program,siyaset,bilgisayar,video,resim,msn,divx,3dmax,solidworks,flash,haber,komedi,korku
|
|
|
| 31 Ağustos 2008, 17:41:07 |
|
Hiperaktif Üye
KaRiZMa 3
|
insanlar bilmedikleri şeyin düşmanıdır bu gerizaklıları acıyorum arkadaşlar 
|
|
|
|
|
Sevda DediKleri Dipsiz Bir Kuyu
|
|
|
| 18 Ocak 2009, 18:22:10 |
|
Banned
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
hadin o zaman silahların hazırlayın savaşlara gidelim neden böle yapıyonuz diye arkadaşlar sizn hiç geçmişten ders çıkartmıyackmı bizim turk halkı önce sağ sol tartışması vardı şimdide dış güçler turbanlı turbansız birbirimize düşürmeye çalışıyo herkes tartışacana bu ülke için ne yapabilirim diyen yok böle düşüncelerimizle hem geride kalıyoruz bence bu konuları boş verin Ülke içine neyapabilirim onu tartışalım nasıl gelişir bu ülke nasıl bagımsız oluruz nasıl abd den kurtuluruz
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Ocak 2009, 12:13:19 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
hadin o zaman silahların hazırlayın savaşlara gidelim neden böle yapıyonuz diye arkadaşlar sizn hiç geçmişten ders çıkartmıyackmı bizim turk halkı önce sağ sol tartışması vardı şimdide dış güçler turbanlı turbansız birbirimize düşürmeye çalışıyo herkes tartışacana bu ülke için ne yapabilirim diyen yok böle düşüncelerimizle hem geride kalıyoruz bence bu konuları boş verin Ülke içine neyapabilirim onu tartışalım nasıl gelişir bu ülke nasıl bagımsız oluruz nasıl abd den kurtuluruz
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır. M.Kemal ATATÜRK
her atatürkçüyüde atatürkçü sanma atatürkü kullnan okada kişi varki tahmin bile edemzsin?
|
|
|
|
|
|
|
|
| 30 Mart 2009, 15:36:49 |
|
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
Bilgilendirme için sağolun...düşünceleriniz İçin de ayrıca
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Ağustos 2009, 23:41:47 |
|
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
bu Allahla kul arasında olan birşeydir. Takar veya takmaz buna birşey dersen sen suçlu çıkarsın;) Benim ve çevremdekilerin bu konuya tepkisi türban takanlar değil (inancıyla) bunu siyasete alet edenler! Arkadaş ikisini birbirine karıştırmış sanırım... Biz nasıl kapalıya birşey demiyorsak ama siyasete alet etmeyen kapalılardan bahsediyorum, açığız diye de kimse bize birşey diyemez. Günahsa da bu günah, benimle Allah arasında kalır!Sadece ilk sayfayı görebiliyorum kusura bakmayın. Ne dendi bilmeden sadece konuyu açan arkadaşadır bu söylemlerim 
|
|
|
|
|
haykır acını ey halk! başeğme haykır! bir yol kavşağındasın ve ancak yaraların haykırışlarla onarılır bir yol kavşağındasın ve senin değişmek için çırpınıyor kaderin kuşan alnında biriken o kara teri sırtında şakırdayan kırbacı kopar soluk al ışıldat o mazlum yüreğini bak korlaştı acıların, kozalandı ey halk! parçala şu nankör suskunluğunu başkaldır artık...
|
|
|
| 19 Ağustos 2009, 08:54:59 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
bu Allahla kul arasında olan birşeydir
evet ama neden yasak yani sorun ne modernleşme ise hep yüzümüzü batya dönüyoruz ama batıda serbest ve amerikada çalışan türk dorktorların %70 i başörtülü %30 u üniversiteyi türkiyede okuyamadıkları için orda sencede ortada bir gariplik yokm 
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | |