| 26 Mart 2008, 11:41:24 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 127
|
Arkadaşlar buraya Hayalinizdeki kişi yada evlenmeyi istediğiniz kişide aradığınız özelliklerini yazabilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Mart 2008, 11:50:54 |
|
Giriver Grup
Üstün üye
KaRiZMa 26
|
bende Hayalimdeki kız tipini yazayım.. Öncelikle Efendi olması herşeyin üstünde bana güvenmeli... biraz tatlı olsun yeter benim için çokda güzelini aramıyorum benimle olacaksa saçını kapatacaktır bu kesin : ) ımmmmm sözümü dinlemesi işime gelir bu kdar yeterli herhalde Artık duruma göre seçenekler artar 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Temmuz 2008, 23:32:12 |
|
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
benim ardığım nete girdimğime beni rahatsız etmesin hemen hemen yeter bide efendi olsun ahlaklı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2008, 08:21:41 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 127
|
benim ardığım nete girdimğime beni rahatsız etmesin hemen hemen yeter bide efendi olsun ahlaklı olsun
Usta kafayı netle bozmuşsun sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2008, 10:17:41 |
|
Giriver Grup
Üstün üye
KaRiZMa 26
|
boşverin neti karışıyorsa karışsın karışacak tabi neti bırakıp birazda eşinle ilgileneceksin 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2008, 10:38:09 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 127
|
boşverin neti karışıyorsa karışsın karışacak tabi neti bırakıp birazda eşinle ilgileneceksin  yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2008, 11:16:54 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
Benim sitediğim tibte kız arkadaşım var zaten iyi niyetli  zeki beni düşünen  ama bilgisayara karışıyo ulan 
|
|
|
|
|
Giriver,oyun,akvaryum,yardım,film,online sinema,online filim,online film,bizim sesimiz,md altyapı,program,siyaset,bilgisayar,video,resim,msn,divx,3dmax,solidworks,flash,haber,komedi,korku
|
|
|
| 24 Temmuz 2008, 11:36:05 |
|
Giriver Grup
Üstün üye
KaRiZMa 26
|
Benim sitediğim tibte kız arkadaşım var zaten iyi niyetli  zeki beni düşünen  ama bilgisayara karışıyo ulan  Eeee kanka okadar olacak ... Gülü seven dikenine katlanır... unutma beyaz gülün bile siyah gölgesi vardır..
|
|
|
|
|
|
|
|
| 24 Temmuz 2008, 11:44:20 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
dogru cihan ama bu diken çok büyük 
|
|
|
|
|
Giriver,oyun,akvaryum,yardım,film,online sinema,online filim,online film,bizim sesimiz,md altyapı,program,siyaset,bilgisayar,video,resim,msn,divx,3dmax,solidworks,flash,haber,komedi,korku
|
|
|
| 04 Eylül 2008, 14:20:44 |
|
YeNi Üye
KaRiZMa 5
|
özü sözü bir olsun , efendi olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 06 Nisan 2009, 18:24:13 |
|
YeNi Üye
KaRiZMa 1
|
Benm hayalımdeki erkek tipi: Bi defa qüven vercek öle her kıza bakmıcak birasda yakışıklı olcak küfretmicek msn sinin şifresini biljem yeter herhalde duruma göre deişir tabi ama bunlar mutlaka olcak tabi yhani bi kıza baktı nolur oyarm dimi tabi orası onn sorunu nesse 
|
|
|
|
|
KAPIM KAPANMAZ... ßARISAN ßARISSIN,,,, KORKUMDA YOqq YHANİ ORTALIK KARIŞSIN!!!
|
|
|
| 24 Ağustos 2009, 16:46:05 |
|
Giriver Grup
Üstün üye
KaRiZMa 26
|
Benm hayalımdeki erkek tipi: Bi defa qüven vercek öle her kıza bakmıcak birasda yakışıklı olcak küfretmicek msn sinin şifresini biljem yeter herhalde duruma göre deişir tabi ama bunlar mutlaka olcak tabi yhani bi kıza baktı nolur oyarm dimi tabi orası onn sorunu nesse  alla alla bir kız için çok az istek yazmışsın valla helal olsun  genelde kızlar bir sıralamaya başladımı forum kitlenirdide 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 26 Ağustos 2009, 13:25:45 |
|
GüvenliK
Üstün üye
KaRiZMa 5
|
Özü sözü bir olan , sevimli , becerikli , güven veren , Nazik , terbiyeli , Eğlenmeyi seven En önemlisi sevmekten anlayan Biri 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 27 Ağustos 2009, 08:13:07 |
|
Hiperaktif Üye
KaRiZMa 7
|
Özü sözü bir olan , sevimli , becerikli , güven veren , Nazik , terbiyeli , Eğlenmeyi seven En önemlisi sevmekten anlayan Biri  arkadaşım isteklerin avrupa birliği uyum yasalarından çok olmuş  ben klasikciyim eli ayağı düzgün helal süt emmiş cillop gibi bi manita isterim 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 01 Aralık 2009, 12:23:20 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
Özü sözü bir olan , sevimli , becerikli , güven veren , Nazik , terbiyeli , Eğlenmeyi seven En önemlisi sevmekten anlayan Biri  arkadaşım isteklerin avrupa birliği uyum yasalarından çok olmuş  ben klasikciyim eli ayağı düzgün helal süt emmiş cillop gibi bi manita isterim  Facebookta bulrusun artık 
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | | | | | | |