+ .:: GiRiVeR ::. Film - Muzik - Oyun - Program - Online Sinema - Radyo - Video - Resim - Siyaset - Spor - Paylasim Platformu » GÜNCEL » Bilişim , İnternet ve Bilim Dünyası (Moderatör: yalan_olduk)
 Çocuklar "vitamin"le öğrenecek

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Çocuklar "vitamin"le öğrenecek
Cevap SayısıCevap Sayısı: 1 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 987 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Çocuklar "vitamin"le öğrenecek  (Okunma Sayısı 987 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
09 Eylül 2008, 20:47:45
Üstün üye
*
KaRiZMa 2
Üyelik Bilgileri
Çocuklar "vitamin"le öğrenecek

Türk Telekom şirketlerinden Sebit Yazılım, 33 bin ilköğretim okulunda Vitamin eğitim yazılımını bedavaya sunacak.

Türk Telekom, “Eğitime Tam Destek” projesi kapsamında  geçen yıl bünyesinde kattığı eğitim ve bilişim teknolojileri şirketi Sebit A.Ş ile de eğitime “içerik” desteği sağlamak için yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Sebit’in geliştirdiği eğitim yazılımı Vitamin Eğitim, yine Türk Telekom tarafından yeni öğretim yılında 33 bin ilköğretim okuluna ücretsiz olarak sunulmaya başlanıyor. Matematik, Fen, Türkçe ve Sosyal Bilimler olmak üzere dört ana ders üzerinde hazırlanan Vitamin eğitim seti, 2008-2009 eğitim öğretim yılında bilgisayar üzerinden öğretmen ve öğrencilere sunulacak.

Proje ile ilgili bir değerlendirme yapan Türk Telekom İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Paul Doany şunları söyledi:

“Türk Telekom olarak Okul Zil Çalma Törenine sponsor olmaktan dolayı mutluyuz. Türk Telekom çok önemli eğitim projeleri geliştiriyor. Bu projelerden biri de Vitamin. Öncelikle Matematik, Fen, Türkçe ve Sosyal Bilimler derslerine yönelik hazırlanan Vitamin, öğrenci ve öğretmenleri bilgisayar destekli ve daha etkili eğitim araçlarına kavuşturacak ve anne babaların çocuklarına dersleri konusunda daha kolay yardımcı olmasını sağlayacak. TT grup şirketlerinden Sebit tarafından geliştirilen bu yazılım bu öğretim yılında Türkiye’deki tüm okullara ücretsiz olarak sunulacak. Bu yazılımın, bilişim teknolojilerinin öğrencilerin eğitim hayatlarının bir parçası olmasına katkıda bulunacağına inanıyoruz. TT grubunun eğitim alanında yaptığı tüm çalışmaların ortak bir hedefi var: İleride bizi elde ettikleri büyük başarılarla gururlandıracak Türk gençlerinin yetiştirilmesine yardımcı olmak. O gün geldiğinde, “Evet, bu çocukların hayallerine destek olduk” diyebilmek tatminlerin en güzeli olacak”.
Bu Sayfayı Paylaşmak İstermisiniz
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

12 Kasım 2008, 13:09:57
YeNi Üye
*
KaRiZMa 0
Üyelik Bilgileri
Ynt: Çocuklar "vitamin"le öğrenecek

evet bu vitamin gerçekten güzel birşey arkadaşım kızına almış çok faydalı diyor. bütün sınıf arkadaşları da kullanıyormuş derslerine onla çalışıyorlarmış zaten bilgisayar meraklısı ya çocuklar şimdi... telekom saolsun diyorlar  : )
zamane çocukları böyle işte  hihi
Bu Sayfayı Paylaşmak İstermisiniz
Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle Newsvine Ekle Simpy Ekle BlinkList Ekle Shadows Ekle

Yanıtla