| 17 Ocak 2009, 17:03:51 |
|
Banned
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
bu sorunlara takılıyoruz bu gibi konuları gündeme getiren kişiler ne için geti riyo sormamız lazım ortalı karıştımak içinmi ? bizim ilerlememiz lazım hala yerimizde sayıyoruz neden bor madenlerini kullanamıyoruz aydın kişiler neden tutuklanıyor veyada öldürülüyor bununeden kimse engellemiyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 18 Ocak 2009, 14:30:20 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
bu sorunlara takılıyoruz bu gibi konuları gündeme getiren kişiler ne için geti riyo sormamız lazım ortalı karıştımak içinmi ? bizim ilerlememiz lazım hala yerimizde sayıyoruz neden bor madenlerini kullanamıyoruz aydın kişiler neden tutuklanıyor veyada öldürülüyor bununeden kimse engellemiyor  aydın dediğin kişilerin ustadı lozanda attığı imzalaraq bak boru o zaman anlarsın ve diğer yeraltı kaynaklarını
|
|
|
|
|
Giriver,oyun,akvaryum,yardım,film,online sinema,online filim,online film,bizim sesimiz,md altyapı,program,siyaset,bilgisayar,video,resim,msn,divx,3dmax,solidworks,flash,haber,komedi,korku
|
|
|
| 18 Ocak 2009, 18:23:50 |
|
Banned
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
Arbedem galiba sevr antlaşmasını destekliyenleri çok seviyosun galiba onlardansın yoksa neden bu kadar lozan antlaşmasına karşısın anlıyamadım yes
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Ocak 2009, 12:10:28 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
Arbedem galiba sevr antlaşmasını destekliyenleri çok seviyosun galiba onlardansın yoksa neden bu kadar lozan antlaşmasına karşısın anlıyamadım yes
lozan yüzünden biz bugün madenleri çıkaramıyoruz 80 100 yıl cıkaramıyacağız diye imza taılmış 2010da süre doluyor o zaman ne demek istediğimi anlarsın şurda 1 sene kaldı
|
|
|
|
|
Giriver,oyun,akvaryum,yardım,film,online sinema,online filim,online film,bizim sesimiz,md altyapı,program,siyaset,bilgisayar,video,resim,msn,divx,3dmax,solidworks,flash,haber,komedi,korku
|
|
|
| 20 Ocak 2009, 12:18:47 |
|
Hiperaktif Üye
KaRiZMa 4
|
tartışmayı bilmiyorsun crayz 46 banlanman isabet olmuş tartışacaksan hakarete dayanmayacak 
|
|
|
|
|
Korkusuzca....
|
|
|
| 21 Ocak 2009, 12:32:39 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
tartışmayı bilmiyorsun crayz 46 banlanman isabet olmuş tartışacaksan hakarete dayanmayacak  köpeği kovuyorsun yine geliyor ne yüzsüz bişe ya bumu atatürkçü yüzsüzün teki ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
| 19 Haziran 2009, 23:28:00 |
|
Hiperaktif Üye
KaRiZMa 3
|
bence sizin beyniniz yıkanmış türban die oy toplanıp prim yapılıyor... işe gelmeyincede ergenekoncu deyip tutuklasınlar ancca... okadar delikanlıysa akp liler 80 tane korumayla gezmesin  ve size şunu söylüyorum türban anca prim olur
|
|
|
|
|
TEK YOL DEVRİM ASİ DEVRİMCİ
|
|
|
| 20 Haziran 2009, 14:46:32 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
okadar delikanlıysa akp liler 80 tane korumayla gezmesin  80 tane korumayla gezmese no olur bi suikaste kurban gitse bu ülke ekonomisi ne olur dış dünyada nasıl bir imaj bırakır hiç düşündünmü? ayrıca ayrıca türban dediün başörtüsü ve bana bir zararı dokunmadı bu güne kadar ce bügün avrupada görev yapan süt düzey doktor ların %80 i başörtülü ve türkiyede çalışmamalarının tek sebebi başörtüsü sorunu? ve burda okuyamamışlar orda okuyup iyi bir yerlere geliyorsa bu suc kimin? bunları halletmek gerekiyor kimse bu yüzden yurt dışına gitmemeli? ve onlara orda sormuyorlarmı zannediyorun türkiye %99 u müslüman bir ülke neden yasak diye bunun mantıklı izahı yok ancak hep varsayımlar var ve hepsi boş
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Haziran 2009, 11:55:44 |
|
YeNi Üye
KaRiZMa 0
|
Arkadaş almışsınız elinize birşey sürekli oynayıp duruyorsunuz.Glba bu kendinizi çok zeki sandığınızdan kaynaklanıyor.Önce Latife Hanımı şablon ediyorsunuz ve Atatürkü o kirli dillerinize alet ediyorsunuz.Anlayamıyorsunuz ki; Arkadaş biz GERİCİLİĞE KARŞIYIZ Yobazlığın hüküm sürmesine, dinin siyasete alet edilmesine karşıyız..! kimse bizim yaşayış biçimlerimize karışamaz.şimdi ben senin ne diğebilceğini tahmin ediyorum.'o zaman niye bize karışıyorsunuz?' diyeceksin. Arkadaş size karışan falan yok.Caddende takmak istiyorsan tak evinde takmak istiyorsan tak ama devletin dini olmaz.Kimse dinsel simgesini okullara hastanelere taşıyamaz.Ama aslında olay bu değil.siyasetçileri anlayamıyorsunuz.Siz bunları dert ederken onlar malı koçanıyla götürüyorlar.Nasılmı yapıyorlar?Şöyle: Bu toplum türban konusunu seviyor çünkü tam kendilerine göre basit bir konu.Herkes türbanı konuşurken medya ekonomi haberlerine,yolsuzluk haberlerine yöneleceğine türbanın prim yaptığını görüyor ve başlıyor paso türbanı tartışmaya tartıştırmaya.buda siyasetçinin işine geliyor.gece konduda oturanlar 1.5 milyon dolarlık kuyumcu dükkanı alıyor çoccuklarına gemicikler alıyor olmadı baba oğul mısır işine giriyor oda olmadı 5 tane kendisine ve çocuklarına villalar alıyor ve bunların herbiri 1.5 milyon dolar değerinde özel korumalı havuzlu villalar.Bence ne yap biliyormusun? git ve hala onların ekmeğine yağ sür ve türbanı tartış...
|
|
|
|
|
|
|
|
| 25 Haziran 2009, 19:26:06 |
|
PaTRoN
DeNeyimli üye
KaRiZMa 216
|
Arkadaş almışsınız elinize birşey sürekli oynayıp duruyorsunuz.Glba bu kendinizi çok zeki sandığınızdan kaynaklanıyor.Önce Latife Hanımı şablon ediyorsunuz ve Atatürkü o kirli dillerinize alet ediyorsunuz.Anlayamıyorsunuz ki; Arkadaş biz GERİCİLİĞE KARŞIYIZ Yobazlığın hüküm sürmesine, dinin siyasete alet edilmesine karşıyız..! kimse bizim yaşayış biçimlerimize karışamaz.şimdi ben senin ne diğebilceğini tahmin ediyorum.'o zaman niye bize karışıyorsunuz?' diyeceksin. Arkadaş size karışan falan yok.Caddende takmak istiyorsan tak evinde takmak istiyorsan tak ama devletin dini olmaz.Kimse dinsel simgesini okullara hastanelere taşıyamaz.Ama aslında olay bu değil.siyasetçileri anlayamıyorsunuz.Siz bunları dert ederken onlar malı koçanıyla götürüyorlar.Nasılmı yapıyorlar?Şöyle: Bu toplum türban konusunu seviyor çünkü tam kendilerine göre basit bir konu.Herkes türbanı konuşurken medya ekonomi haberlerine,yolsuzluk haberlerine yöneleceğine türbanın prim yaptığını görüyor ve başlıyor paso türbanı tartışmaya tartıştırmaya.buda siyasetçinin işine geliyor.gece konduda oturanlar 1.5 milyon dolarlık kuyumcu dükkanı alıyor çoccuklarına gemicikler alıyor olmadı baba oğul mısır işine giriyor oda olmadı 5 tane kendisine ve çocuklarına villalar alıyor ve bunların herbiri 1.5 milyon dolar değerinde özel korumalı havuzlu villalar.Bence ne yap biliyormusun? git ve hala onların ekmeğine yağ sür ve türbanı tartış.. Türkiye laiktir llaik kalacak ama laikliğin tanımı yeniden kyapılacak  özgürlüğü belçikada gördük Mahinur Özdemir, Belçika Parlamentosun a girdi biz hala okulalarda tartışıyoruz bu konuyu neden o kızların sucu ne okula hacla giren o kadar kişi varken başörtüsüyle giren neden yasak? bana mantıklı bir açıklmasını yap bakalım ? özgürlük her yerde özgürlük dini dili ve her türlü özgürlük  ve ayrıca gemi meselesinin aslını sen benden daha iyi biliyorsun eminim ama işine gelmiyor ayrıca bu ülkede kadınlar istemedikçe haklarını alamıyorlar örnek secme ve secilme hakkı bu hakkı atatürk vermemiştir bunu kadınlar almıştır ve atatürk vermek zorunda kalmıştır başörtüsünü de bu kadınlar alacak ve okullarına gidebilecek
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
Yükleniyor...
| | | | | | | | |